När man kör fast…

Jag håller som bekant (eller?) på med en helt ny version av spelkanalen.com. Projektet ska vara avslutat innan året är slut och tidplanen ser faktiskt ut att hålla. Det återstår dock ett antal saker att fixa.

En av de saker jag kämpat med under en längre tid är att översätta det wordpresstema jag valt till svenska. Jag har hittat flera tutorials som visar exakt hur detta ska gå till, men trots att jag följt dem till punkt och pricka har det inte fungerat. Jag har experimenterat med cachningen och gjort om hela proceduren flera gånger, utan att det gett något resultat.

Med facit i hand så var det troligen något fel i själva översättningsfilen. Jag fick nämligen en ny från Stefan Johansson på webbhotellet the Cloudhost (stort tack) och plötsligt fungerade det.

Nu återstår bara lite modifiering i själva översättningen eftersom vissa begrepp inte var översatta på samma sätt som i min egen översättningsfil. Jag ska även jämföra de båda översättningsfilerna för att försöka utröna vad felet i min ”originalöversättning” var.

Vi planerar lansering runt jul. Missa inte det 😉