Tre nya domännamn registrerade

Domänportföljen är nu uppdaterad med tre nya .se-domäner. Jag har färdiga idéer för alla tre domännamnen och det är sajter inom mitt prioriterade marknadssegment – sport och spel.

Som vanligt väljer att vara lite hemlighetsfull så här i början, men lovar att återkomma med mer info så fort domänerna är fyllda med relevant innehåll. Jag har nu ett antal domännamn som ligger på lager och väntar på att bli sajter och jag börjar allvarligt fundera på att köra en crazy week för att beta av några av dem.

I övrigt så lägger jag just nu mycket tid på det som jag kallar spelkanalen 2.0. Det innebär mer konkret att jag bygger om mitt huvudprojekt spelkanalen.com och migrerar hela innehållet till wordpress. I dag använder vi blogger, googles gratis bloggverktyg, men det känns som vi har vuxit ur det och väljer därför att byta till wordpress, som ger oss en hel del nya möjligheter.

Det blir inga revolutionerande designförändringar till att börja med, utan fokus ligger på att få upp en fungerande sajt, där användaren klart och tydligt känner igen sig. En annan utmaning är att få alla permalänkar att fungera – något som jag dock tror att vi har löst.

På måndag är det dags för el Clásico, vilken påminner mig om att jag har en inför-artikel att skriva…