Internetmarknadsföring, sök och annat kul

Nytt sajtprojekt på gång!

En ny sajt ser snart dagens ljus!

Har idag bestämt mig för att utveckla ett domännamn som jag snappade för någon månad sedan. När domänen släpptes visade statistiken på snapback.se att den hade ganska rejält med inlänkar. Det visade sig dock att det var väldigt oklokt att inte kolla upp detta på egen hand. Statistiken var antingen väldigt gammal, eller ”kryddad”.

Nåväl, jag äger nu domännamnet och har som sagt bestämt mig för att göra något av det. Jag har hittat ett Wp-tema som jag är ganska säker på kommer passa utmärkt för sajten och jag kommer börjar bygga snarast. Så fort den är släppt kommer jag berätta mer om mina tankar för sajten här på bloggen.

Jag vet av erfarenhet att de tidplaner man gör i tidiga skeden av projekt sällan håller. Det är alltid mycket mer att göra än vad man kan överblicka vid projektstarten. Det kan vara allt för optimistiskt, men målet är att ha den nya sajten uppe och fungerande om ca en månad. Låt oss säga 1 april!

Att sätta upp en helt ny sajt är bland det roligaste man kan göra. Fila på designen, skriva content och optimera för sina nyckelord är både en mycket spännande, men också en väldigt lärorik process. Förhoppningsvis lyckas man lite bättre varje gång och kan undvika de misstag man tidigare har gjort.

Kommentarerna är stängda för denna post.