Twitter är fantastiskt

Jag har registrerade mig på Twitter för ca 2 år sedan. Till en början läste jag mest in RSS-flödet från min blogg och var inte på något sätt aktiv eller förde någon dialog. Jag följde ett antal personer, men la ingen större kraft på att hitta intressanta personer att följa. Jag fick dock en del följare som hittade ”Följ oss på twitter” på sajten.

Sedan en tid tillbaka är jag dock en allt mer aktiv Twittrare. Och faktum är att när man väl har byggt upp sina ”kontakter” på Twitter så är det en fantastisk källa till information och inspiration. När du följer människor som speglar dina intressen och du börjar få följare som faktiskt bryr sig om vad du har att säga – ja då börjar Twitter bli verkligt intressant.

Jag följer i dagsläget ca 350 personer och har ca 200 följare. Varje dag får jag möjlighet att följa massor av intressanta diskussioner och ta del av länkar och artikeltips som de jag följer har letat rätt på.

Jag letar ständigt efter nya intressanta personer att följa och sakta med säkert växer det antal personer som väljer att följa mig. I takt som skaran utökas blir Twitter ett allt mer värdefullt verktyg för mig. Man slänger ut en fråga och helt plötsligt har man fått svar från flera håll.

Sammanfattningsvis vill jag säga att Twitter är fantastiskt – när man väl har hittat ”rätt” personer att följa.

Vill du följa mig? Jag twittrar som @spelkanalen.

Twittrar du om internet, marknadsföring, seo – eller fotboll? Lämna en kommentar så ska jag gärna ta del av vad du har att säga på Twitter.