Internetmarknadsföring, sök och annat kul

Nu förmedlar jag länkkärlek!

Tyvärr är det inte så där väldigt många som följer den här bloggen. Det är kanske inte så konstigt, eftersom aktiviteten här har varit väldigt låg fram tills alldeles nyligen. Besöksstatistiken pekar visserligen uppåt, men det är fortfarande inte särskilt många som regelbundet hittar hit.

Som en konsekvens av detta får jag inte speciellt många kommentarer på det jag skriver. För att om möjligt ändra på det så tänker jag från och med nu ge de som lämnar kommentarer lite länkkärlek. Jag har alltså tagit bort rel=”nofollow” från kommentarer och trackbacks. Bloggen har PR2, så lite googlejuice kanske kan förmedlas till er som väljer att förära mig med en kommentar.

Givetvis kommer spamkommentarer eller sådant som inte har med inlägget att göra att tas bort. Om du heter Tandblekning kan du använda det som signatur i din kommentar. Annars inte…

12 Responses to Nu förmedlar jag länkkärlek!

 1. Välkommen till DoFollow-klubben! Nu skriver jag inte för att snylta åt mig länkjuice. 🙂

  Det kan säkert göra att fler kommenterar. Personligen ser jag det inte som ett problem att folk kommenterar för att få en länk så länge de har något vettigt att säga.

 2. Bra där Kristoffer! No Follow ska det vara 🙂 sålänge det är vettiga kommentarer och adresser så tycker jag inte det finns någon anledning att köra nofollow. Men det är bra att du påpekar detta då alldeles för mkt kommentarer görs i länkfiske syfte.

  Däremot är det lite trist att det ska behövas för att få igång kommenterandet.

 3. Helt rätt! Har tagit bort no-follow från min blogg också.

  Tycker att om läsarna tar sig tid att skriva en kommentar så kan jag åtminstone ha do-follow länkar i gengäld 🙂

  Dock vill man ju inte ha spamkommentarer, men jag har än så länge klarat mig ifrån det.

 4. Trevligt med kommentarer 🙂

  Jag håller med er allihopa. Om någon vill bidra till diskussionen så är man värd en riktigt tillbakalänk! Dessutom kan man som ”bloggskribent” ofta få uppslag till uppföljande bloggposter i kommentarerna.

 5. Bara kände att jag måste lägga en länk till just tandblekning här, som ditt exempel..
  Bara så du vet så der din sajt lite konstig ut, för mig iallafall. Det är ett stort tomt vitt område ovanför artiklarna. Använder Firefox.

 6. He, he… Jag låter den ligga kvar – det var trots allt lite kul. Tack för tipset om Firefox. Ska kolla upp det.