Då var det 2012…

Ok, här kommer ett nyårslöfte från min sida. 2012 ska jag vara lite mer duktig på att blogga här. En blogg är aldrig bättre än sitt innehåll och naturligtvis ska den uppdateras med nya inlägg kontinuerligt.

Alla som bloggar känner igen det här. När det blir mycket att göra på andra fronter så är bloggen ofta det som får stå åt sidan. Tråkigt men sant. Jag ska nu på allvar försöka höja uppdateringsfrekvensen för det är ju så kul att blogga; speciellt om saker man är genuint intresserad om. Jag hoppas att jag under 2012 ska kunna publicera intressanta tankegångar kring de saker som ligger mig varmt om hjärtat, till exempel affiliatemarknadsföring, SEO, domäner – och en hel del annat ”nätrelaterat”.

Vi får se om jag lyckas – men nu har jag i alla fall lovat 😉

Jag har satt upp en del mål för året som kommer, och tanken är att jag ska återkomma till det i ett senare inlägg. Förutom att fortsätta utvecklas inom bland annat ovan nämnda områden har jag även ett litet ”ego-mål”: 1000 followers på twitter – känn på den! Idag har ca 600, och även om ett stort antal följare inte är ett självändamål, så är det naturligtvis roligt att få sprida sina tweets till fler människor. Mitt twitterflöde ger mig redan idag otroligt mycket, och om skaran växer…ja, ni fattar – då inbillar jag mig att det kommer bli ännu mer givande! Jag finns på twitter.com/spelkanalen, om du undrar 😉

Follow @spelkanalen

Vi ses under 2012!

2 svar på ”Då var det 2012…”

  1. Tycker att det låter mycket bra med mer bloggande 😉 Själv har jag som mål att lyckas producera ett blogginlägg i veckan… Får se hur det går.