Massor av spännande söndagssajter

Då var det återigen dags för vår lilla ”söndagsklubb” att tag i ett antal spännande sajter som legat och skräpat alldeles för länge och behövde en nystart. Själv jobbade jag med en helt ny sajt om VM i fotboll. Jag är väldigt intresserad av sport – i synnerhet fotboll – och då bli det liksom lite extra roligt att bygga en sådan sajt. Man får tillfälle att lära sig mera om ett intressant ämne och samtidigt utveckla sina sajtbyggarkunskaper. Win-win 😉

Bingo-Erik jobbade med en ny design av sin sida om just bingo. Erik har ju profilerat sig som lite av en bingokung och driver sedan tidigare flera sajter om den här spelformen. Jag har kikat på designskisserna på den nya sidan och det ser väldigt trevligt ut!

Patrik gillar hundar och driver faktiskt några av Sveriges största hundsajter. Jag har själv hund (Rottweiler) och tycker det är intressant att kolla in hans sajter som faktiskt håller riktigt bra kvalitet. Under söndagen jobbade han med en av sina sajter som bland annat har fått ett helt nytt utseende.

Anders som säljer dörrhandtag på nätet jobbade med en informationssida om olika typer av handtag. Han säljer förutom handtag till dörrar, även knoppar till köksluckor och flera andra typer av handtag. Nya handtag är en bra och billig investering som faktiskt kan höja helhetsintrycket av ditt kök ganska mycket.

Marknaden för fotbollskläder har exploderat och det finns idag flera stora aktörer. Durken har en sida som handlar om just matchtröjor och i söndags valde han att jobba vidare med den. Det finns en hel del snygga tröjor och själv funderar jag på att skaffa mig en Spurs-tröja. Bra lag, och snyggt matchställ!

Mikael tog tag i sin sida om hyrbilar. Detta är en spännande bransch och man kan tänka sig att den kommer att växa en hel del framöver. Det dyrt att äga bil i dag och många som inte använder den så ofta kan säkert tjäna på att hyra istället för att köpa.

Håkan byggde en helt ny sajt från grunden i söndags. Den handlade om det något udda ämnet gravstenar, något som vi alla någon gång blir tvungna att stifta bekantskap med. Sidan ser bra ut tycker jag och värt att notera är att den är byggd helt utan något CMS.

Träningsmaskiner är alltid heta. Kolla bara på TV-shop som vecka efter vecka pumpar ut fantastiska erbjudanden på mirakelmaskiner som hjälper dig att gå ner i vikt, skaffa six-pack eller få bort dina celluliter. Carl har en sida om roddmaskiner som han jobbade med i söndags och personligen tycker jag att det är en både rolig och effektiv träningsform.

Tim Lestander arbetade med sin personliga blogg. Det är alltid roligt när någon väljer att förbättra en sida som bara handlar om honom/henne själv. Annas blir det ju lätt ett stort fokus på sajter som handlar om olika produkter.

Alle driver en sida som handlar om e-postmarknadsföring. Det är sannerligen en konst att utforma intressanta nyhetsbrev som folk faktiskt läser så jag tror definitivt att det kan vara en bra idé att besöka hans sida om du har eller funderar på att hålla dina läsare/kunder uppdaterade med hjälp av e-post.

Petter jobbade vidare med nytt innehåll till sin sajt om sökmotoroptimering. Det är ett ämne som är närmast outtömmligt och Petter håller på att bygga upp en riktigt bra samling av information om att optimera sin sida för olika sökmotorer.

Michael startade upp en helt ny sida som handlar om hantverkare. Det är otroligt svårt att få tag på bra och pålitliga sådana, och ett mycket bra tips är att be sina vänner om rekommendationer innan man anlitar någon. Ett annat hett tips är givetvis att besöka Michaels sajt 🙂

Lite på samma tema är sidan om byggnadsställningar som Spexer driver. En bra byggställning är väldigt viktig när man exempelvis ska byta panel eller kanske byta pannor på taket. Då undviker du många onödiga risker och kan utföra ditt arbete på ett tryggt och säkert sätt.