Ännu ett arbetsmöte med söndagsklubben

Söndagarna har blivit min nya favoritdag. Jag tar då några timmar och betar av någon gammal surdeg, tar tag i ett nytt projekt eller förbättrar någon av mina befintliga sajter. Den här veckan valde jag att fokusera lite extra på min sajt om el Clásico, en sajt som varit väldigt olycksdrabbad.

Vi var ett bra gäng som deltog den här veckan och jag tänkte bjuda på några exempel i det här inlägget.

Spexer har en sida om att tjäna pengar hemifrån som han valde att jobba med i söndags. Det finns fantastiska möjligheter att tjäna pengar på internet idag – det handlar egentligen bara om att veta hur man gör. Det finns dock inga genvägar, utan det är hårt arbete som gäller för den som vill lyckas.

Benny jobbade med sin sida som handlar om hem- och villaförsäkringar. Försäkringsbranschen är intressant och det finns stor möjlighet att locka vetgiriga konsumenter till sajter i denna nisch. Det känns som om människor har blivit mer och mer medvetna om att man faktiskt bör jämföra de olika försäkringsbolagen.

Niclas gillar bingo och la under söndagen sitt krut på en sida om just detta klassiska nummerspel. Bingo på nätet har fullkomligt exploderat de senaste åren och är idag en produkt som så gott som alla spelbolag har i sitt utbud. Om du trodde att bingo bara var för rökande tanter i någon sunkig bingohall så har du definitivt fel. Alla kan spela!

Petter tog tag i en gammal domän han hade på lager och gav sig in i skönhetsbranschen. Hans sida handlar om en mycket aktuell fråga, nämligen bröstförstoring. Det är något som verkligen har varit i fokus den senaste tiden efter larmen om de farliga implantaten från Frankrike.

Jag lär återkomma i fler inlägg och berätta om alla spännande projekt som avverkades!