Många arbetsmyror i söndagsfabriken

Ja, jag förstår att ni är nyfikna så jag river av ytterligare ett gäng med sajter som projektklubben jobbade med i söndags. Det är otroligt spännande att få ta del av dessa projekt och det är inte utan att man blir lite inspirerad till att dra igång nya intressanta hemsidor.

Tim är en lagspelare och förstår vikten av att en grupp präglas av balans, mångfald och ett brett spektra av olika kompetenser. Därför föll det sig naturligt att han arbetade med sin webbplats om teambuilding. Varje arbetsplats borde lära sig mer om detta, för det finns verkligen stora vinster att göra på att ha ett väl sammansvetsat team som inte bara kan sköta den dagliga driften utan också utveckla företaget och komma med nya idéer och lösningar.

Frippe är en riktig poker-räv och ingen blev väl särdeles förvånad när han avslöjade att han tänkte jobba vidare med sin hemsida om onlinepoker. Hela pokerbranschen har fått ett litet skamfilat rykte, som till stor del är oförtjänt. Dels beror det på de tillslag som FBI gjorde mot stora pokersajter i USA, men allt som har med spel att göra har i alla tider haft svårt att bli riktigt accepterat i samhället.

Karl började förbereda sin hemsida som handlar om däck inför den stundande våren. Just nu har vintern hela vårt land i sitt grepp, men om bara några månader är det dags att kränga av snösulorna och köpa nya, fräscha sommardäck. Då kan man vända sig till den här webbsidan för att få tips på vad man ska tänka på och vilka leverantörer man kan vända sig till.

Andbat jobbar med en sajt där användare kan publicera sina egna faktatexter om olika ämnen. Han kategoriserar alla artiklar och presenterar dem på ett överskådligt sätt. Att sitta och bläddra i en artikelkatalog kan faktiskt vara riktigt rogivande. Lite som att ta en pilsner på altanen i solnedgången en ljummen kväll i augusti…

Bingo-Håkan älskar bingo på nätet! Han har därför många sajter som handlar om just det och idag valde han att jobba vidare med en av dem. Jag har alltid varit fascinerad av hur detta till synes meningslösa och lite tråkiga spel har nått en sådan våldsam popularitet. Jag tror att hela hemligheten ligger i att alla idag har tillgång till datorer och snabba bredband, vilket gör att man kan lira sina favoritspel utan att besöka någon bingohall och där bli antastad av spelgalna pensionärer som skriker Bingo! lite på chans så fort de får tillfälle.

Japp, det var ytterligare en handfull projekt. Visst är det en synnerligen intressant klick människor jag har fått det sällsamma nöjet att dela mina annars dötrista söndagar med!