Internetmarknadsföring, sök och annat kul

Lerduveskytte – löjligt skoj!

I dag har jag provat på något som jag aldrig testat förut. Jag har skjutit lerduvor. Det låter kanske lite konstigt men det går till så att man med hjälp av en lerduvekastare skjuter upp runda skivor av något slags gips eller keramiskt material som man sedan ska träffa med hjälp av ett hagelgevär.

Det är inte så lätt som man kan tro, men efter ett tag träffade jag faktiskt ganska många. Som ovan skytt fick jag dock lite ont i axeln efteråt. Det blir lite rekyl i en sån där bössa så om man inte håller den ordentligt mot axeln så kan man få en rejäl smäll mot nyckelbenet.

Detta var en rolig grej som jag lätt kan rekommendera till alla som vill hitta på något med kompisgänget, till svensexan eller företags-kickoffen.

UPPDATERING: Detta kan låta som någon suspekt hobbyverksamhet som gamla farbröder håller på med för att skaffa sig en anledning att få ha vapen hemma. Men det är faktiskt en OS-gren! Det kunde man inte tro 🙂

Kommentarerna är stängda för denna post.