Internetmarknadsföring, sök och annat kul

Uppryckning!

Att blogga en gång i månaden (i genomsnitt) borde inte vara något orimligt krav. Det finns så mycket att skriva om – om man bara tar sig tid. Bloggen är i många avseenden det perfekta forumet. Jag kan skriva kort, jag kan skriva långt. Jag kan skriva vinklat, jag kan skriva neutralt. Kort och gott – jag kan skriva hur jag vill och om vad jag vill. Så nu får det vara slut på ursäkter; det är dags att ta tag i den här bloggen nu. Första målet blir att skriva ett blogginlägg (utöver det här) innan januari är slut.

Så här kommer ett lite försenat nyårslöfte: Minst tolv inlägg ska det bli här på bloggen under 2013. Hoppas de blir lästa av dig!

Vad vill du läsa om förresten? Lämna mer en gärna en kommentar!

Tillhör följande kategorier: projekt

2 Responses to Uppryckning!

  1. Lite om olika TV-program skulle vara intressant tycker jag! Till exempel Bingolotto, Uppfinnarna och till exempel annan lördagsunderhållning. Svensk TV tänker jag först och främst på.