Uppryckning!

Att blogga en gång i månaden (i genomsnitt) borde inte vara något orimligt krav. Det finns så mycket att skriva om – om man bara tar sig tid. Bloggen är i många avseenden det perfekta forumet. Jag kan skriva kort, jag kan skriva långt. Jag kan skriva vinklat, jag kan skriva neutralt. Kort och gott – jag kan skriva hur jag vill och om vad jag vill. Så nu får det vara slut på ursäkter; det är dags att ta tag i den här bloggen nu. Första målet blir att skriva ett blogginlägg (utöver det här) innan januari är slut.

Så här kommer ett lite försenat nyårslöfte: Minst tolv inlägg ska det bli här på bloggen under 2013. Hoppas de blir lästa av dig!

Vad vill du läsa om förresten? Lämna mer en gärna en kommentar!

2 svar på ”Uppryckning!”

  1. Lite om olika TV-program skulle vara intressant tycker jag! Till exempel Bingolotto, Uppfinnarna och till exempel annan lördagsunderhållning. Svensk TV tänker jag först och främst på.