Startat upp contentwriter.nu

Sedan några veckor tillbaka erbjuder jag nu skribenttjänster på sajten contentwriter.nu. Jag vänder mig främst till affiliates, e-handlare och SEO-bolag med mina tjänster, men hjälper så klart alla som har ett behov att textinnehåll till sin eller sina hemsidor.

Det har börjat bra och ganska många ordrar har kommit redan. Jag har valt att erbjuda texter i tre olika nivåer. Dels en bas-nivå, där det inte krävs någon direkt research, men för lite mer genomarbetade texter finns även nivåerna medel och avancerad. Allt grundar sig naturligtvis i hur mycket tid jag lägger på texterna.

Både stora och små kunder är givetvis välkomna. Jag kan hjälpa affiliates som har ett löpande behov av bra innehåll med kontinuerliga leveranser. Men du som bara vill beställa någon eller några enstaka texter är precis lika välkommen.

Så surfa in på contentwriter.nu och lägg en beställning!