3 webbtjänster du inte kan leva utan

Tänkte bara helt snabbt tipsa om ett gäng webbtjänster som jag så att säga finner underbara. Kan jag bara vidareförmedla en bråkdel av all den glädje som sköljde över mig när jag stötte på dessa så har jag gjort världen till en lite gladare plats. Håll tillgodo!

 1. Vad i helvete ska jag laga till middag?
  Den är inte bara rolig, den är användbar också. Det är givetvis en oslagbar kombination och den här middagstipssajten blir min solklara etta! Erbjuder dessutom alltid ett vegetariskt alternativ.
 2. Spärra reklam från Postkodlotteriet! (NY)
  Den här inte rolig, men extremt användbar. Bara fyll i din adress så slipper du alla utskick från Rickard Sjöberg i ditt brevinkast!
 3. Klockren.nu
  Den här är bara rolig, och inte det minsta användbar. Om man inte undrar vad klockan är förstås. Den här tjänsten är, om inget annat, så åtminstone klockren!
 4. Vecka.nu
  Enkelt, minimalistiskt och användbart. Visste ni att det fortfarande 2011 finns människor som på fullt allvar använder sig av veckonummer för att ”navigera” i kalendern? Stöter du på en sådan övervintrad lågstadiefröken från 20-talet – ja då är vecka.nu tjänsten för dig.

Tipsa mig gärna om fler grymma webbtjänster så ska jag gladeligen utöka denna lista!