Intensiva tider

Just nu är det otroligt mycket på gång. Jag är mitt uppe i byggandet av två helt nya webbplatser och har ytterligare ett par på kö. Jag håller dessutom på att skriva content till en av mina nyligen publicerade projekt. Det är givetvis fantastiskt kul – annars hade jag inte hållt på – men det blir många sena kvällar…

Jag har (sedan förra inlägget…) även utökat min domänportfölj med ytterligare några godbitar. Med ett av domännamnen avser jag ge mig in i ett helt ny nisch – förvisso med hög konkurrens – men jag börjar känna mig mogen att försöka klättra även i lite mer konkurrensutsatta serpar. Det är också en bra test för att se om man är inne på rätt spår med sin SEO.

Som en följd av ovanstående (och lite annat) så har vissa saker hamnat på efterkälken. E-posten är ett sådant exempel. Jag har gjort försök att läsa ikapp, men inflödet är större än min förmåga att läsa och svara. Så alla ni som väntar på svar – håll ut. Jag har inte glömt bort er. Just nu har jag ca 70 olästa, plus en hel del ”flaggade” som väntar på någon form av åtgärd från min sida.

Den sajt som ligger närmast i tiden att publiceras ska enligt tidplanen vara färdig den 1 april. I dagsläget ser det ut att hålla, men vis av tidigare projekt så tänker jag inte ropa hej för tidigt. Mer om hela projektet bjuder jag på i ett blogginlägg i samband med lanseringen.

Ungefär så ser min vardag ut för tillfället. Massor av spännade projekt!