Nytt projekt: Skytteligan.se

För en tid sedan köpte jag domänen skytteligan.se och nu har jag så smått börjat fylla den med innehåll. Tanken är att kunna leverera ständigt uppdaterade skytteligor från olika ligor inom olika sporter. Till en början blir det dock enbart fokus på svensk och europeisk fotboll.

Sidan är fortfarande under utveckling, och det är ganska troligt att såväl funktionalitet och design kommer att utvecklas den närmaste tiden. Nu ligger den i alla fall online…

Vet du till exempel vem som leder skytteligan i Premier League? Svaret hittar du på skytteligan.se!

***
Som ni ser har det gått typ tio månader senan jag senast skrev något här. Tänkte försöka väcka liv i den här bloggen igen efter att ha haft fullt upp med annat ganska länge nu. Jag har en hel del intressanta projekt på gång som jag hoppas kunna dela med mig av här.

Det blir också en lite annorlunda inriktning på den här bloggen framöver, vilket ni säkert kommer att märka…